Πανελλήνιες 2021: Ο γιος του Στέλιου Κρητικού πέρασε πρώτος στη σχολή που επιθυμούσε

 Μιχάλης Νιαβής

  |  28.08.2021 | 16:03

Την Παρασκευή (27/8) ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στις σχολές. Ανάμεσα στους επιτυχόντες και ο γιος του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού, που πέρασε στη σχολή που ήθελε στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα ο Άρης Κρητικός πέρασε και πρώτος. Ο μικρότερος γιος του Στέλιου Κρητικού πέρασε πρώτος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Ο Στέλιος Κρητικός ανέβασε […]

Την Παρασκευή (27/8) ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στις σχολές. Ανάμεσα στους επιτυχόντες και ο γιος του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού, που πέρασε στη σχολή που ήθελε στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα ο Άρης Κρητικός πέρασε και πρώτος. Ο μικρότερος γιος του Στέλιου Κρητικού πέρασε πρώτος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Ο Στέλιος Κρητικός ανέβασε ένα instastory με τη σχολή που πέρασε ο γιος του, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια για την επιτυχία του.

Οι δυο γιοι του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ-Άγγελος και Άρης, έχουν μεγαλώσει πολύ και μοιάζουν στον πατέρα τους αρκετά, ενώ είναι εξαιρετικά ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr.