Παναθηναϊκός: Τρεις εξτρέμ τσεκάρει ο Γιοβάνοβιτς

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  09.08.2021 | 10:26

Αντίστροφα μετράμε για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Βάσει προγράμματος η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου. Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» τον αγωνιστικό του σχεδιασμό, ώστε να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στην αρχή του νέου πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει τους Γιάννη Κώτσιρα, Ρούμπεν Πέρεθ και Ζβόνιμιρ Σάρλια. Πλέον […]

Αντίστροφα μετράμε για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Βάσει προγράμματος η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου. Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» τον αγωνιστικό του σχεδιασμό, ώστε να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στην αρχή του νέου πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει τους Γιάννη Κώτσιρα, Ρούμπεν Πέρεθ και Ζβόνιμιρ Σάρλια. Πλέον οι ιθύνοντες τα μεταγραφικά των «πράσινων» εστιάζουν στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση εξτρέμ. Στο άμεσο μέλλον μπορεί να χρειαστεί και περαιτέρω ενίσχυση στα φτερά της επίθεση, καθώς στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον των Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Σαβιέρ.

Οι μεταγραφές στην επίθεση είναι πάντα οι πιο ακριβές. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το «πράσινο φως» ώστε να διατεθεί το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού μπάτζετ σε αυτές τις κινήσεις. Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» διατεθούν μέχρι και 600.000 ευρώ για το συμβόλαιο του παίκτη που θα επιλεγεί και άλλα 500.000 ευρώ για προτάσεις σε συλλόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα «φτερά» της επίθεσης. Μετά τις εισηγήσεις του Σέρβου αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά. Αξίζει να επισημάνουμε πως οι άνθρωποί του Παναθηναϊκού κινούνται σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο υπό άκρα μυστικότητα, καθώς και οι τρεις μεταγραφές έγιναν γνωστές αφού πρώτα είχαν «κλείσει».