Παναθηναϊκός: Σε δυνατό τουρνουά με Μπάγερν, Ερυθρό Αστέρα και Βίρτους [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  13.08.2021 | 15:22

Η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενήσει στην έδρα της το φιλικό «Magenta Sport Cup», στο οποίο θα λάβει μέρος κι ο Παναθηναϊκός,. Ακόμη θα συμμετάσχουν ο Ερυθρός Αστέρας από την EuroLeague καθώς και η πρωταθλήτρια Ιταλίας Βίρτους Μπολόνια από το EuroCup. Οι λεπτομέρειες του τουρνουά Τα παιχνίδια προετοιμασίας θα διεξαχθούν στο Audi Dome του Μονάχου (11 […]

Η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενήσει στην έδρα της το φιλικό «Magenta Sport Cup», στο οποίο θα λάβει μέρος κι ο Παναθηναϊκός,. Ακόμη θα συμμετάσχουν ο Ερυθρός Αστέρας από την EuroLeague καθώς και η πρωταθλήτρια Ιταλίας Βίρτους Μπολόνια από το EuroCup.

Οι λεπτομέρειες του τουρνουά

Τα παιχνίδια προετοιμασίας θα διεξαχθούν στο Audi Dome του Μονάχου (11 και 12 Σεπτεμβρίου) κι οι τέσσερις ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητας τους, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το συγκρότημα του κόουτς Δημήτρη Πρίφτη μετρά πλέον αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του, τη στιγμή που οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί Κέντρικ Πέρι και Τζεχάιβ Φλόιντ έγιναν οι πρώτοι του ξένοι αθλητές που πάτησαν επί ελληνικού εδάφους.