Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Βγήκε από το «κάδρο» ο Βιτάλ

 newsroom

  |  14.08.2021 | 12:03

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει και της νέας σεζόν και μια περίπτωση που γράφτηκε από το σύνολο του Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αυτή του Βραζιλιάνου χαφ της Κορίνθιας, Ματέους Βιτάλ. Όπως προκύπτει, ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από το «Τριφύλλι», είχε τα χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωσή […]

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει και της νέας σεζόν και μια περίπτωση που γράφτηκε από το σύνολο του Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αυτή του Βραζιλιάνου χαφ της Κορίνθιας, Ματέους Βιτάλ.

Όπως προκύπτει, ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από το «Τριφύλλι», είχε τα χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων», ήταν αυτός που «έκοψε» τον παίκτη, καθώς ψάχνει μια πιο καλή λύση για τη θέση «10».

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει και προτιμά να πάει σε σίγουρες λύσεις που να ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό απόλυτα, αλλά και να μειώσει την πιθανότητα της αστοχίας στην επιλογή του. Ωστόσο οι ημέρες περνούν και στο «Τριφύλλι» γνωρίζουν πως πρέπει να γίνει ένας αγώνας δρόμου για να καλυφθούν οι αδυναμίες στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί στο μέγιστο βαθμό έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.