Ετικέτες:

Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Τα δεδομένα για χαφ και εξτρέμ

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  18.08.2021 | 11:54

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κορυφώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις τα επόμενα 24ωρα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» σκοπεύουν να πάρουν δύο παίκτες, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι και για ακόμα τρεις έξτρα προσθήκες. Οι δυο «στάνταρ» κινήσεις θα είναι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και για αναβάθμιση της γραμμής κρούσης με έναν […]

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κορυφώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις τα επόμενα 24ωρα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» σκοπεύουν να πάρουν δύο παίκτες, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι και για ακόμα τρεις έξτρα προσθήκες. Οι δυο «στάνταρ» κινήσεις θα είναι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και για αναβάθμιση της γραμμής κρούσης με έναν ακραίο επιθετικό.

«Κλείνει» ο χαφ

Η υπόθεση που είναι πιο μπροστα είναι αυτή του μέσου. Σύμφωνα με την Livesport, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με κεντρικό χαφ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα συμφωνία. Θυμίζουμε πως αυτή η μεταγραφή θα είναι η δεύτερη προσθήκη στη μεσαία γραμμή, μετά από αυτή του Ρούμπεν Πέρεθ.

Πιο πίσω του εξτρέμ

Οι πράσινοι δίνουν τα περισσότερα χρήματα του μεταγραφικού μπάτζετ για την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα προσφέρει σε δημιουργία και εκτέλεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υπόθεση του ακραίου επιθετικού είναι πιο πίσω από αυτή του κεντρικού χαφ, όμως οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.