Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Πάει για 2+3 μεταγραφές το «τριφύλλι»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  16.08.2021 | 10:33

Νέα εβδομάδα μπήκε σήμερα (16/8), η οποία αναμένεται να φέρει καθοριστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» έχει ολοκληρωθεί με το φιλικό με τη Μίλαν να είναι το τελευταίο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Φυσικά μιλάμε πάντα με τα υπάρχοντα δεδομένα, καθώς οι εξελίξεις στη λίγκα με την έγκριση της προκήρυξης […]

Νέα εβδομάδα μπήκε σήμερα (16/8), η οποία αναμένεται να φέρει καθοριστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» έχει ολοκληρωθεί με το φιλικό με τη Μίλαν να είναι το τελευταίο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Φυσικά μιλάμε πάντα με τα υπάρχοντα δεδομένα, καθώς οι εξελίξεις στη λίγκα με την έγκριση της προκήρυξης μπορεί να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κινείται με αποφασιστικότητα ώστε να κλείσει τα κενά του ρόστερ. Σύμφωνα με την Livesport, οι «πράσινοι» ίσως ολοκληρώσουν μέχρι και τρεις μεταγραφές τα αμέσως επόμενα 24ωρα! Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου έχει περάσει ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με εξτρέμ και μέσο, που αποτελούν προσωπικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντως το «τριφύλλι» δύσκολα θα σταματήσει εδώ. Ανάλογα με τις εξελίξεις στο ρόστερ θα υπάρξουν και οι απαραίτητες προσθήκες. Οι ιθύνοντες τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για περιπτώσεις τερματοφυλάκων, στόπερ και φορ σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Μακέντα ή Καρλίτος.