Ετικέτες:

Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Κλείνει «οκτάρι»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  19.08.2021 | 11:20

Λιγότερες από δώδεκα ημέρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού κινούνται με γοργούς ρυθμούς για να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα» και να γεμίσουν την… φαρέτρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ποιοτικές λύσεις. Όπως σας έχουμε ενημερώσει το «τριφύλλι» κινείται για δύο παίκτες, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι και […]

Λιγότερες από δώδεκα ημέρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού κινούνται με γοργούς ρυθμούς για να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα» και να γεμίσουν την… φαρέτρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ποιοτικές λύσεις. Όπως σας έχουμε ενημερώσει το «τριφύλλι» κινείται για δύο παίκτες, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι και για ακόμα τρεις έξτρα προσθήκες.

Μια «ανάσα» από χαφ

Οι θέσεις που «καίνε» τους πράσινους είναι αυτές του μέσου και του ακραίου επιθετικού. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται εν μέσω διαπραγματεύσεων και αν όλα πάνε καλά τότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις.

Η περίπτωση που είναι πιο προχωρημένη είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Για αυτή την μεταγραφή ίσως να είναι θέμα ωρών και όχι ημερών… Θυμίζουμε πως θα είναι η δεύτερη προσθήκη στον άξονα μετά από αυτή του Ρούμπεν Πέρεθ.

Πιο πίσω του εξτρέμ

Οι πράσινοι δίνουν τα περισσότερα χρήματα του μεταγραφικού μπάτζετ για την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα προσφέρει σε δημιουργία και εκτέλεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υπόθεση του ακραίου επιθετικού είναι πιο πίσω από αυτή του κεντρικού χαφ, όμως οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.