Παναθηναϊκός-Ποδόσφαιρο γυναικών: «Πράσινη» νίκη στην Ηλεία

Παναθηναϊκός-Ποδόσφαιρο γυναικών: «Πράσινη» νίκη στην Ηλεία

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 13:46

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επικράτησε της Νίκης Τραγανού εκτός έδρας με 2-0 και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Το «τριφύλλι» επικράτησε με το ίδιο σκορ όπως και στο ματς με το Κερατσίνι και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Παναθηναϊκός-Ποδόσφαιρο γυναικών: Οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης Ο κόουτς του ΠΑΟ Γιάννης Χαραλαμπίδης είδε τις «πράσινες» […]

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επικράτησε της Νίκης Τραγανού εκτός έδρας με 2-0 και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Το «τριφύλλι» επικράτησε με το ίδιο σκορ όπως και στο ματς με το Κερατσίνι και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Παναθηναϊκός-Ποδόσφαιρο γυναικών: Οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης

Ο κόουτς του ΠΑΟ Γιάννης Χαραλαμπίδης είδε τις «πράσινες» να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση στην Ηλεία κόντρα στον αντίπαλο τους που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Δόθηκε χρόνος συμμετοχές σε όλες τις αθλήτριες ενώ απουσίαζαν οι Νταρζάνου, Λόγγου και Παρμαξή. Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» σχετικά νωρίς το παιχνίδι καθώς άνοιξε το σκορ στο 15΄ με σουτ της Μανέτα και διπλασίασε τα τέρματα του στο 35 με εύστοχο χτύπημα της Δημητρίου.