Ετικέτες:

Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Φουλάρει για δύο μεταγραφές

 Διονύσης Δεσύλλας

  |  11.08.2021 | 14:16

Θέμα ημερών είναι η μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μετά τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος, και έχοντας αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές (Κώτσιρας, Ρούμπεν, Σάρλια), είναι έτοιμοι για τα επόμενα μεταγραφικά τους χτυπήματα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στους εκλεκτούς και φαίνεται ότι θα έχουμε πάλι τη λογική του… αιφνιδιασμού, υπό την έννοια ότι δεν πρόκειται […]

Θέμα ημερών είναι η μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μετά τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος, και έχοντας αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές (Κώτσιρας, Ρούμπεν, Σάρλια), είναι έτοιμοι για τα επόμενα μεταγραφικά τους χτυπήματα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στους εκλεκτούς και φαίνεται ότι θα έχουμε πάλι τη λογική του… αιφνιδιασμού, υπό την έννοια ότι δεν πρόκειται για παίκτες απ’ αυτούς που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το «Τριφύλλι» κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ κι ενός εξτρέμ, που αποτελούν επιλογές του Σέρβου προπονητή. Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το θέμα επιθετικού, αλλά κι ενός ακόμα στόπερ που θα μπορεί να παίζει και ως αριστερός μπακ.