Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: «Εξετάζεται ο Ντάιμερς» [pic]

Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: «Εξετάζεται ο Ντάιμερς» [pic]

 newsroom

  |  12.08.2021 | 16:40

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τοποθετούν τον χαφ της Φέγενορντ, Μαρκ Ντάιμερς, ΜΜΕ από την Ολλανδία. Συγκεκριμένα, σελίδα στο twitter που ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα της ολλανδικής ομάδας ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Χάιντουκ και η Φέχεβαρ εξετάζουν το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Η Φέγενορντ παρότι τον απέκτησε πέρυσι ψάχνει τρόπο για να τον διώξει, […]

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τοποθετούν τον χαφ της Φέγενορντ, Μαρκ Ντάιμερς, ΜΜΕ από την Ολλανδία. Συγκεκριμένα, σελίδα στο twitter που ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα της ολλανδικής ομάδας ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Χάιντουκ και η Φέχεβαρ εξετάζουν το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η Φέγενορντ παρότι τον απέκτησε πέρυσι ψάχνει τρόπο για να τον διώξει, ωστόσο όπως αναφέρει το συγκεκριμένο tweet ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έτσι το ενδιαφέρον των ομάδων μετατίθεται για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντάιμερς αγωνίζεται κυρίως ως 8αρι αλλά στην καριέρα του έχει παίξει και ως επιθετικό χαφ αλλά και ως εξτρέμ. O συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών και έχει αγωνιστεί μόνο στην Ολλανδία. Μένει να δούμε αν το δημοσίευμα έχει κάποια βάση.