Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Ανοιχτό για ακόμα μια προσθήκη

Παναθηναϊκός – Ποδόσφαιρο: Ανοιχτό για ακόμα μια προσθήκη

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  14.09.2021 | 09:57

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Οι «πράσινοι» ήταν σαρωτικοί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με σκορ 4-0. Η εμφάνιση του «τριφυλλιού» προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει 9 προσθήκες ώστε να ενισχύσουν το σύνολο του Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το «κλείσιμο» της αγοράς […]

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει 9 προσθήκες ώστε να ενισχύσουν το σύνολο του Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το «κλείσιμο» της αγοράς των ελεύθερων με τους ιθύνοντες τον Παναθηναϊκό να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για μία ακόμη μεταγραφή. Σύμφωνα με τη «Livesport» οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκέφτονται για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για διαφέρον εστιάζεται σε περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερα στόπερ (Βέλεθ, Σάρλια, Πούγγουρας, Σένκεφελντ), ωστόσο ο Ολλανδός, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν βασικός, δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν τον Οκτώβριο κι έτσι υπάρχουν σκέψεις. Εκτός από τον Σένκεφελντ εκτός βρίσκεται και ο Κουρμπέλης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.
Περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών έχουν πέσει στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως το ενδεχόμενο να προκύψει μεταγραφή είνι μικρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σέρβος τεχνικός είναι επιφυλακτικός για έξτρα κίνηση και το πιο πιθανό είναι η ομάδας να πάει ως έχει μέχρι και τον Γενάρη.