Παναθηναϊκός: Ο Μπρέι ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να παίξει μπάσκετ

 Μιχάλης Νιαβής

  |  15.08.2021 | 18:45

Σε σοβαρούς προσωπικούς λόγους οφείλεται η διακοπή συμβολαίου που ζήτησε ο Μπρέι από τον Παναθηναϊκό. Η ενημέρωση του παίκτη Ο Μπρέι ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα επικαλούμενος πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους που ήταν αδύνατον να ξεπεραστούν και ζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του. Η ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν […]

Σε σοβαρούς προσωπικούς λόγους οφείλεται η διακοπή συμβολαίου που ζήτησε ο Μπρέι από τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση του παίκτη

Ο Μπρέι ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα επικαλούμενος πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους που ήταν αδύνατον να ξεπεραστούν και ζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του. Η ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία, δεν ήταν μια είδηση που ακούστηκε ευχάριστα στον Παναθηναϊκό αλλά από τη στιγμή που ο Μπρέι έθεσε πολύ σοβαρό προσωπικό λόγο δεν μπορούσαν να πράξουν κάτι διαφορετικό παρά να προχωρήσουν σε συναινετική λύση συμβολαίου.

Ο όρος στο συμβόλαιο

Παρ´ όλα αυτά οι πράσινοι για να είναι καλυμμένοι στη λύση συμβολαίου πέτυχαν να συμπεριληφθεί ρήτρα 100.000 ευρώ αν αγωνιστεί οπουδήποτε αλλού φέτος καθώς ο Μπρέι ενημέρωσε ότι προτίθεται να μην γυρίσει καν στην Ευρώπη για να παίξει μπάσκετ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Κάπως έτσι ένα πολυσυζητημένο θέμα έληξε με έναν τρόπο που μάλλον ήταν απροσδόκητος ως προς το φινάλε του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Πλήγμα με Γκουντογκάν στη Σίτι

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έχει πρόβλημα στον μηρό και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

27.09.2021 | 17:05

Το ελληνικό τένις κέρδισε μια ακόμη αναγνώριση

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τένις το αίτημα για αναβάθμιση από την κατηγορία C Naion στην κατηγορία B Nation.

Γιάννης Νιαστίτης

27.09.2021 | 16:58

Νέο ΣΟΚ στην Βίρτους, ρήξη χιαστού ο Αμπάς

Νέο σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη Βίρτους Μπολόνια, καθώς και ο Αβουντού Αμπάς υπέστη ρήξη χιαστού.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

27.09.2021 | 16:53

Σβαμπ: «Μεγάλη εμφάνιση απ' όλους μας» [pic]

ΠΑΟΚ – Σβαμπ: Ο μέσος των Θεσσαλονικιών με ποστάρισμά του ευχαρίστησε για τις ευχές για τα γενέθλιά του, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.ΠΑΟΚ – Σβαμπ: Ο μέσος των Θεσσαλονικιών με ποστάρισμά του ευχαρίστησε για τις ευχές για τα γενέθλιά του, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.

newsroom

27.09.2021 | 16:46