Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Ο Πιτίνο επέστρεψε στο ΟΑΚΑ [Pic]

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Ο Πιτίνο επέστρεψε στο ΟΑΚΑ [Pic]

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα με το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο, σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης (25/8). Το κολέγιο της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη χώρα μας για την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν στο NCAA και έχει ήδη δώσει δύο φιλικά με το Περιστέρι (82-72) και το Λαύριο (78-58). Το Αϊόνα θα παίξει […]

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα με το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο, σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης (25/8).

Το κολέγιο της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη χώρα μας για την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν στο NCAA και έχει ήδη δώσει δύο φιλικά με το Περιστέρι (82-72) και το Λαύριο (78-58).

Το Αϊόνα θα παίξει και κόντρα στην πρώην ομάδα του κόουτς Πιτίνο, τον Παναθηναϊκό, αλλά και απέναντι στον Ιωνικό, προτού αποχωρήσει από την Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου.

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν το πρόσωπο που κέντρισε το ενδιαφέρον με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης και ο Μάικ Μπατίστ, που είναι εκεί.

Ο Αμερικανός τα είπε με πρώην παίκτες και συνεργάτες, τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την Εθνική Ομάδα και με το γνωστό του χαρακτήρα, κέντρισε το ενδιαφέρον.

πενθυμίζεται πως, στο περιθώριο της παραμονής της αμερικανικής αποστολής στην Αθήνα, οι παίκτες του Αϊόνα ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη, έχοντας την ευκαιρία να μάθουν ένα μέρος της ελληνικής ιστορίας.