Παναθηναϊκός – Μπάσκετ γυναικών: Φιλική νίκη με Buzzer beater της Λύμουρα

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ γυναικών: Φιλική νίκη με Buzzer beater της Λύμουρα

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μοσχάτο για να συμμετέχει στη φιλική αναμέτρηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπου διοργάνωσε η Ελευθερία Μοσχάτου με σκοπό την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Με ένα τρίποντο της Λύμουρα, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έφυγε με […]

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μοσχάτο για να συμμετέχει στη φιλική αναμέτρηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπου διοργάνωσε η Ελευθερία Μοσχάτου με σκοπό την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Με ένα τρίποντο της Λύμουρα, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έφυγε με το διπλό από την έδρα του Μοσχάτου σε φιλική αναμέτρηση. Οι πράσινες αγωνίστηκαν χωρίς ψηλές και με σχήματα ανάγκης και παρόλα αυτά επικράτησαν με 66-69.

Η γηπεδούχος ομάδα υποδέχθηκε την κόουτς Καπογιάννη με λουλούδια ενώ πραγματοποίησε αρκετές όμορφες δράσεις για την καταπολέμηση της βίας κατά του γυναικείου φύλου. Οι «πράσινες» αθλήτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι Λύμουρα, Χατζηνικολάου, Κωτούλα, Χόλμς, Μπουντούρη, Μυλωνάκη, Σταχ, Σταμάτη, Βιντσιλαίου και Ζιάκα. Ενώ, οι Ριντ, Τακ και Γρηγοροπούλου έμειναν εκτός «δράσης».

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 44-36, 61-56, 66-69

Η προπονήτρια του «τριφυλλιού» έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και το επόμενο φιλικό ματς έχει οριστεί για τις 23/9 στις 20:00 με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα.