Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για… Φεράρι

 newsroom

  |  28.08.2021 | 13:16

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και εκτός του εξωτερικού κοιτάει και την εγχώρια αγορά, και σήμερα ρώτησε τον Βόλο για το μεταγραφικό στάτους του αριστερού μπακ, Φράνκο Φεράρι, ο οποίος έχει πέσει στο τραπέζι του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με τον Βόλο για την παραχώρηση του παίκτη καθώς […]

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και εκτός του εξωτερικού κοιτάει και την εγχώρια αγορά, και σήμερα ρώτησε τον Βόλο για το μεταγραφικό στάτους του αριστερού μπακ, Φράνκο Φεράρι, ο οποίος έχει πέσει στο τραπέζι του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με τον Βόλο για την παραχώρηση του παίκτη καθώς υπάρχει η προσπάθεια από την ομάδα της Μαγνησίας να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της από την μεταγραφή.

Ωστόσο η απόσταση για να κλείσει το deal δεν είναι μεγάλη και εκτιμάται ότι αυτές οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν και ο Φεράρι θα φορέσει τα πράσινα.

Παναθηναϊκός: Απομένουν λεπτομέρειες για τον Φεράρι

Ο ίδιος φέρεται να έχει μιλήσει τους υπεύθυνους της ομάδας και να τους έχει επισημάνει ότι δεν θέλει να χαθεί η ευκαιρία αυτή που παρουσιάζεται για την καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Βάζοντας, έτσι, και αυτός από την πλευρά του ένα λιθαράκι στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.