Παναθηναϊκός: Φιλικό με το Αϊόνα του Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Φιλικό με το Αϊόνα του Πιτίνο

 Μιχάλης Νιαβής

  |  23.08.2021 | 18:07

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα με το Αϊόνατου Ρικ Πιτίνο, το απόγευμα της Τετάρτης (25/8). Η παρουσία της ομάδας του Πιτίνο Το κολέγιο της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη χώρα μας για την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν στο NCAA και έχει ήδη δώσει δύο φιλικά με το Περιστέρι (82-72) και το Λαύριο (78-58). […]

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα με το Αϊόνατου Ρικ Πιτίνο, το απόγευμα της Τετάρτης (25/8).

Η παρουσία της ομάδας του Πιτίνο

Το κολέγιο της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη χώρα μας για την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν στο NCAA και έχει ήδη δώσει δύο φιλικά με το Περιστέρι (82-72) και το Λαύριο (78-58). Το Αϊόνα θα παίξει και κόντρα στην πρώην ομάδα του κόουτς Πιτίνο, τον Παναθηναϊκό, αλλά και απέναντι στον Ιωνικό, προτού αποχωρήσει από την Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου.

Το φιλικό των νταμπλούχων Ελλάδας με τους Gaels, λοιπόν, θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (25/8) στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών.  Υπενθυμίζεται πως, στο περιθώριο της παραμονής της αμερικανικής αποστολής στην Αθήνα, οι παίκτες του Αϊόνα ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη, έχοντας την ευκαιρία να μάθουν ένα μέρος της ελληνικής ιστορίας.