Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος [pic&vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  23.08.2021 | 20:01

Μία μεταγραφή από… άλλη εποχή προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, όπως κάνουν λόγο στην Αργεντινή. Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ιντεπετιέντε για την αγορά του 29χρονου Αργεντινού εξτρέμ, Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς ακραίους στην χώρα του τάνγκο, με σημαντική […]

Μία μεταγραφή από… άλλη εποχή προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, όπως κάνουν λόγο στην Αργεντινή. Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ιντεπετιέντε για την αγορά του 29χρονου Αργεντινού εξτρέμ, Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς ακραίους στην χώρα του τάνγκο, με σημαντική θητεία σε Μπόκα Τζούνιορς και Ταγιέρες.

Οι λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης

Το «τριφύλλι» έχει την συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να παίξει στην Ευρώπη και το τελευταίο δεκαήμερο οι «πράσινοι» προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή με την Ιντεπετιέντε σε ποσά που πλησιάζουν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ για το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του Παλάσιος. Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Γκαστόν Εδούλ αναφέρει τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρόταση 800.000 δολαρίων για ένα ποσοστό του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Σε αυτά τα νούμερα δεν πρόκειται να γίνει η μεταγραφή και η Ιντεπετιέντε δεν έχει απαντήσει». Έχει, πάντως, τονιστεί πως ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που χρειάζεται για το ρόστερ του.