Παναθηναϊκός – Διούδης: «Να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  17.08.2021 | 12:37

«Άρωμα»… Ευρώπης πήρε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τη Μίλαν στην Ιταλία. Η Ευρωπαϊκή παρουσία έχει λείψει στον σύλλογο όσο τίποτα. Ο Σωκράτης Διούδης σε συνέντευξη του στη Livesport αναφέρθηκε τόσο στον στόχο της επιστροφής του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά σαλόνια όσο και στο δυνατό φιλικό που έδωσαν οι «πράσινοι» κόντρα στη Μίλαν. Οι δηλώσεις του […]

«Άρωμα»… Ευρώπης πήρε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τη Μίλαν στην Ιταλία. Η Ευρωπαϊκή παρουσία έχει λείψει στον σύλλογο όσο τίποτα. Ο Σωκράτης Διούδης σε συνέντευξη του στη Livesport αναφέρθηκε τόσο στον στόχο της επιστροφής του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά σαλόνια όσο και στο δυνατό φιλικό που έδωσαν οι «πράσινοι» κόντρα στη Μίλαν.

Οι δηλώσεις του διεθνή τερματοφύλακα:

«Το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι στα φιλικά, αυτό που μετράει είναι ότι αποκομίσαμε εμπειρίες και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας παίζοντας εναντίον πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Θα δούμε με τον προπονητή μας όσα κομμάτια του παιχνιδιού δεν διαχειριστήκαμε σωστά.

Σιγά – σιγά αφομοιώνουμε αυτά που μας ζητάει. Μας περνάει τις δικές του σκέψεις στη λογική μας και πιστεύω πως θα είμαστε όλο και καλύτεροι όσο περνά ο καιρός. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμα.

Η Ευρώπη έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Κακά τα ψέματα, έχει περάσει πολύς καιρός για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται εκτός Ευρώπης και αυτό θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό μας μέλημα την φετινή σεζόν: Να κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».