Παναθηναϊκός – Χατζηγιοβάνης: «Με συμβουλεύει συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  17.08.2021 | 10:49

Το φιλικό με του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν ήταν μια σημαντική εμπειρία για τους Έλληνες παίκτες του «τριφυλλιού» που δεν έχουν εμπειρία από παιχνίδια με Ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες βρίσκεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο διεθνής εξτρέμ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sportday» αναφέρθηκε στο φιλικό με τους «Ροσονέρι», στην «μονομαχία» του […]

Το φιλικό με του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν ήταν μια σημαντική εμπειρία για τους Έλληνες παίκτες του «τριφυλλιού» που δεν έχουν εμπειρία από παιχνίδια με Ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες βρίσκεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο διεθνής εξτρέμ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sportday» αναφέρθηκε στο φιλικό με τους «Ροσονέρι», στην «μονομαχία» του με τον Τεό Ερνάντεζ και για τη στήριξη που του δείχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας εξτρέμ ανέφερε τα εξής:

«Κρατάω την εμπειρία ενός τέτοιου αγώνα, διότι έχουμε να παίξουμε κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα αρκετά χρόνια. Εγώ θεωρώ πως έπαιξα κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο, τον Τεό Ερνάντεζ. Προσπάθησα να το απολαύσω. Θεωρώ ότι κοιτάξαμε στα ίσια αυτό το ματς. Δυστυχώς δεν πήραμε κάποια νίκη στα φιλικά, αλλά αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά».

Για τη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μου μιλάει συνέχεια, με συμβουλεύει. Θέλει να με βοηθήσει ως παίκτη».