Παναθηναϊκός – Χατζηγιοβάνης: «Εγκαταλείψαμε τις προσπάθειες μεταγραφής»

Ο αντιπρόεδρος της Αλτάι, Λεβέντ Ντοζανόγλου, έβαλε τέλος στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή Τάσο Χατζηγιοβάννη, με δηλώσεις του στη τουρκική εφημερίδα Fanatic. O λόγος εγκατάλειψης της προσπάθειας της Αλτάι, για απόκτησή του παίκτη από τον Παναθηναϊκό ήταν η πολύ υψηλή ρήτρα που είχε στο συμβόλαιο του με του τριφύλλι ο […]

Ο αντιπρόεδρος της Αλτάι, Λεβέντ Ντοζανόγλου, έβαλε τέλος στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή Τάσο Χατζηγιοβάννη, με δηλώσεις του στη τουρκική εφημερίδα Fanatic.

O λόγος εγκατάλειψης της προσπάθειας της Αλτάι, για απόκτησή του παίκτη από τον Παναθηναϊκό ήταν η πολύ υψηλή ρήτρα που είχε στο συμβόλαιο του με του τριφύλλι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης καθώς αυτή έφτανε το 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, πόσο απαγορευτικό για τους Τούρκους. 

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Αλτάι ανέφερε για τον Χατζηγιοβάννη: Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη είχε ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να παραιτηθεί από το ποσό αυτό και είπαν ότι ήθελαν να επωφεληθούν για έναν ακόμα χρόνο”

Εγκαταλείψαμε την προσπάθεια απόκτησής του προς το παρόν, γιατί δεν έδιναν τη συγκατάθεσή τους. Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν το επόμενο έτος, τότε θα το εξετάσουμε