Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση για Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση για Μαουρίσιο

 Μιχάλης Νιαβής

  |  29.08.2021 | 21:10

Ομάδα από την Σαουδική Αραβία κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κάνει δικό της τον Ζοσέ Μαουρίσιο. Η ομάδα αυτή ήταν η Νταμάκ που προσέφερε 500.000 ευρώ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, «άναψε» κόκκινο και η συμφωνία δεν προχώρησε. Το…ξέκοψε Μόλις λοιπόν έφτασε η πρόταση στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, τότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ρώτησαν […]

Ομάδα από την Σαουδική Αραβία κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κάνει δικό της τον Ζοσέ Μαουρίσιο. Η ομάδα αυτή ήταν η Νταμάκ που προσέφερε 500.000 ευρώ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, «άναψε» κόκκινο και η συμφωνία δεν προχώρησε.

Το…ξέκοψε

Μόλις λοιπόν έφτασε η πρόταση στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, τότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ρώτησαν τον προπονητή της ομάδας, με τον Σέρβο να μην συμφωνεί και έτσι ο Παναθηναϊκός το… ξέκοψε και δεν μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ο Μαουρίσιο έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι του φετινού Παναθηναϊκού. Έτσι κι αλλιώς αν παραχωρούσε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή το τριφύλλι, θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να βρει αντικαταστάτη, κάτι που θα ήταν δύσκολο τη στιγμή που αυτές τις μέρες «τρέχει» τις υπόλοιπες σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις η ομάδα.