Παναγιώτης Φασούλας: «Ο Γκάλης κάνει ένα δώρο στο μπάσκετ»

Παναγιώτης Φασούλας: «Ο Γκάλης κάνει ένα δώρο στο μπάσκετ»

 newsroom

  |  26.08.2021 | 10:30

Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, μίλησε για την κίνηση να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρος, την επομένη των εκλογών. Μιλώντας στο Mega o Φασούλας χαρακτήρισε τον Γκάλη ωε το «πιο οικουμενικό πρόσωπο που υπάρχει στο μπάσκετ». Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γκάλης είναι μία οικουμενική λύση, ενώ θα πρέπει να […]

Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, μίλησε για την κίνηση να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρος, την επομένη των εκλογών. Μιλώντας στο Mega o Φασούλας χαρακτήρισε τον Γκάλη ωε το «πιο οικουμενικό πρόσωπο που υπάρχει στο μπάσκετ». Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γκάλης είναι μία οικουμενική λύση, ενώ θα πρέπει να λογίζεται ήδη ως επίτιμος, αφού «δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου. Ο Γκάλης είναι ένα σύμβολο για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν τον είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και δεν του δόθηκε η δυνατότητα να έχει μία ουσιαστική παρέμβαση.

Ο Νίκος είναι ήδη πρόεδρος, δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου. Συμβολίζει την ανάταση του χώρου και την οικουμενικότητα που θέλουμε να δώσουμε στην επόμενη μέρα του μπάσκετ. Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ενέργεια του 1987, και ο Νίκος Γκάλης είναι το πιο οικουμενικό πρόσωπο που υπάρχει. Αυτή θα ήταν η πρότασή μου για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Είμαστε η μοναδική ομοσπονδία που δεν έχουμε κάνει εκλογές. Ο Νίκος Γκάλης κάνει ένα δώρο στο ελληνικό μπάσκετ», επισήμανε ο Φασούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA