Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Στην 14η θέση η Άννα Χατζηπουργάνη στα 400 μ. εμπ.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Ναϊρόμπι, για τα ελληνικά χρώματα άνοιξε με την συμμετοχή της Άννας Χατζηπουργάνης στα 400μ εμπόδια. Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη αγωνίστηκε στην δεύτερη ημιτελική σειρά των χαμηλών εμποδίων όπου τερμάτισε σε 60.66. Η νεαρή προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό της κούρσας και να κινηθεί σε […]

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Ναϊρόμπι, για τα ελληνικά χρώματα άνοιξε με την συμμετοχή της Άννας Χατζηπουργάνης στα 400μ εμπόδια.

Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη αγωνίστηκε στην δεύτερη ημιτελική σειρά των χαμηλών εμποδίων όπου τερμάτισε σε 60.66. Η νεαρή προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό της κούρσας και να κινηθεί σε ρυθμό πρόκρισης, κάτι που εξαρχής δεν ήταν εύκολο, ωστόσο τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση.

Η Χατζηπουργάνη κατέλαβε την 14η θέση στο σύνολο των τριών σειρών και έχει κάθε λόγο να κάνει ήδη σχέδια για τις διοργανώσεις του 2022, εκεί όπου θα ανήκει και πάλι στην κατηγορία Κ20.

Η αθλήτρια από την Κατερίνη συμμετείχε φέτος και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, όπου αγωνίστηκε στον ημιτελικό της απόστασης, όπου με 59.00 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Η πρόκριση στον τελικό των 400 μ. εμπ. στο Ναϊρόμπι έκλεισε στα 59.32, ενώ την κορυφαία επίδοση σημείωσε η Χέιντι Σάλμινεν (Φινλανδία) με 58.12.