Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κ20: Για την υπεράσπιση του τίτλου

 Μιχάλης Νιαβής

  |  27.08.2021 | 16:14

Το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κ20 θα ξεκινήσει το Σάββατο (28/8), στην Πράγα, της Τσεχίας, με την Εθνική μας ομάδα να σκοπεύει στη διατήρηση της κορυφής, για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση και να γίνει η πρώτη χώρα που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Δεκαοκτώ (18) ομάδες θα αγωνιστούν στην Τσέχικη πρωτεύουσα, με την Ελλάδα, τη Σερβία και […]

Το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Κ20 θα ξεκινήσει το Σάββατο (28/8), στην Πράγα, της Τσεχίας, με την Εθνική μας ομάδα να σκοπεύει στη διατήρηση της κορυφής, για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση και να γίνει η πρώτη χώρα που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Δεκαοκτώ (18) ομάδες θα αγωνιστούν στην Τσέχικη πρωτεύουσα, με την Ελλάδα, τη Σερβία και την Κροατία να διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει κατακτήσει τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, στο Βελιγράδι το 2017 και στο Κουβέιτ το 2019.

Η αποστολή

Γιάννης Κεχαλάρης, Κωνσταντίνος Μόκκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππος Κουγιούνης, Αναστάσης Μυρίλος, Άδωνις Βλάσσης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μανώλης Ανδρεάδης, Σταμάτης Κουτρουλάκης, Αλέξανδρος Παππάς, Βαγγέλης Πούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Νίκος Γκίλλας.

Την αποστολή συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης, ο συνεργάτης του Μάριος Κάσδαγλης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο Γιώργος Κατσαούνης που θα είναι αρχηγός της αποστολής και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Οι Όμιλοι του πρωταθλήματος

A’ ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία, Κροατία, Ουζμπεκιστάν, Ρωσία, Αργεντινή.

B´ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία, Σερβία, ΗΠΑ, Σλοβακία, Τσεχία.

Γ´ΟΜΙΛΟΣ: Βραζιλία, Ουγγαρία, Γερμανία, Αίγυπτος.

Δ´ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, Καζακστάν, Νότια Αφρική, Μαυροβούνιο.

Τα παιχνίδια της Εθνικής έχουν προγραμματισθεί ως εξής:

ΕΛΛΑΔΑ – Καζακστάν 29/8 – 14.30

ΕΛΛΑΔΑ – Νότιος Αφρική 30/8 – 11.30

ΕΛΛΑΔΑ – Μαυροβούνιο 31/8 – 10.00