Ετικέτες:

Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ προκάλεσε «πανικό» σε αγώνα streetball [vid]

 newsroom

  |  12.08.2021 | 19:17

Ήταν18 Ιουλίου του 2002 όταν η εμφάνιση του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ στο Rucker Park του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, προκάλεσε… πανικό! Φόρεσε το αγαπημένο του «8» και, μπροστά σε πλήθος κόσμου που παρεβρισκόταν στο υπαίθριο γήπεδο, πάτησε παρκέ για να αγωνιστεί στο Entertainer’s Basketball Classic. Μόνο που αυτό δεν ήταν γνωστό πριν το τζάμπολ. Ο […]

Ήταν18 Ιουλίου του 2002 όταν η εμφάνιση του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ στο Rucker Park του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, προκάλεσε… πανικό! Φόρεσε το αγαπημένο του «8» και, μπροστά σε πλήθος κόσμου που παρεβρισκόταν στο υπαίθριο γήπεδο, πάτησε παρκέ για να αγωνιστεί στο Entertainer’s Basketball Classic. Μόνο που αυτό δεν ήταν γνωστό πριν το τζάμπολ.

Ο 24χρονος τότε σταρ κυριάρχησε εκείνο το συννεφιασμένο απόγευμα, ξεσηκώνοντας το κοινό που παρακολούθησε από κοντά το εκθεσειακό παιχνίδι. Η παρουσία του Μπράιαντ ήταν ξαφνική κι… εκτός προγράμματος, με τον εκφωνητή του γηπέδου να σχολιάζει αργότερα πως «τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δει τον Άλεν Άιβερσον να παίζει μαζί με τον Μάρμπερι στην ίδια ομάδα. Είχαμε τον Κέβιν Γκαρνέτ. Η διαφορά με τον Κόμπι Μπράιαντ; Ο κόσμος δεν γνώριζε ότι ο Κόμπι θα έπαιζε στο πάρκο!».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «στις 6 το απόγευμα έγινε επίσημα γνωστό πως ο Κόμπι θα παίξει στο πάρκο. Πρέπει να σας πω ότι στις 6 και 5 είχε γεμίσει εντελώς. Η γρηγορότερη προσέλευση οποιουδήποτε αγώνα. Όλο το πάρκο γέμισε με φανς του Κόμπι».