Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Όλοι δίπλα στην Μυρτώ»

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Όλοι δίπλα στην Μυρτώ»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  14.10.2021 | 11:27

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ από το Ανόβερο εκφράζει την συμπαράστασή του στην Μυρτώ, συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό, ώστε να τη στηρίξει.

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ από το Ανόβερο.

Οι οπαδοί του «δικέφαλου του βορρά» με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως συγκεντρώνουν χρήματα, ώστε να τα προσφέρουν στην Μυρτώ, η οποία δίνει τη δικιά της «μάχη» σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο.

Η Μυρτώ αποτελεί την κοπέλα που βίασε ένας Πακιστανός πριν από μερικά χρόνια, χτυπώντας την με τέτοιο τρόπο, όπου την άφησε παράλυτη. Μία είδηση που είχε σοκάρει και συγκινήσει ταυτόχρονα ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, λοιπόν, στέκονται δίπλα στον αγώνα της, προσφέροντας ό,τι μπορούν, ώστε να τη βοηθήσουν εκείνη και την οικογένειά της.

Πραγματικά, εξαιρετική ενέργεια…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μυρτώ, το κορίτσι που τόσο άδικα χτύπησε η μοίρα, βρίσκεται στο Ανόβερο. Τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον Πακιστανό της επέφεραν πλήρη παράλυση.

Η νοσηλεία της στην κλινική ΙΝΙ μπορούμε να πούμε πως είναι επιτυχία να την δεχθούν και οι ελπίδες αναζωπυρώνονται για βελτίωση, τα έξοδα όμως είναι δυσβάσταχτα για μια μάνα που θα ναι μήνες δίπλα στο κορίτσι της. Ο Σύνδεσμός μας σε τέτοια περιστατικά δεν μπορεί να μείνει άπραγος. Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν έτσι ώστε να πάρουμε πάνω μας ένα βάρος από την Μυρτώ και την μητέρα της, το οικονομικό βάρος. Το κορίτσι αυτό έρχεται στην πόλη που ζούμε και ας την κάνουμε να νοιώσει πως δεν είναι μόνη, είμαστε δίπλα της, μαζί της στον σκληρό αγώνα που θα δώσει. Από την στιγμή που συνέβη το γεγονός όλοι μας ακούμε στα ελληνικά ΜΜΕ την τραγική ιστορία της Μυρτώς, τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, συμπαράσταση δίπλα σε μια ψυχή από την Ελλάδα μας.

Σημείωση: το ποσό που θα στέλνετε στον λογαριασμό του συνδέσμου να έχει αιτιολογία «MYRTO Spende» …ή μπορείτε να τα δίνετε στον σύνδεσμο σε ώρες λειτουργίας στην Διοίκηση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

PAOK FAN CLUB HANNOVER

IBAN : DE46250700240548826700

BIC: DEUTDEDBHAN

Αιτιολογια/ Verwendungszweck: MYRTO Spende

Με εκτίμηση

ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου».