Ονιεκούρου: «Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε» [vid]

Ονιεκούρου: «Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε» [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 12:57

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός στον αγώνα ενάντια στη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.O Χένρι Ονιεκούρου μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στο σημαντικό τρίποντο που πέτυχαν οι «Ερυθρόλευκοι». Ονιεκούρου: Οι δηλώσεις Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν μια πολύ κλειστή αναμέτρηση. Κάναμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια […]

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός στον αγώνα ενάντια στη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.O Χένρι Ονιεκούρου μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στο σημαντικό τρίποντο που πέτυχαν οι «Ερυθρόλευκοι».

Ονιεκούρου: Οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν μια πολύ κλειστή αναμέτρηση. Κάναμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για εμάς. Έπρεπε οπωσδήποτε να τους κερδίσουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας, με το αποτέλεσμα, είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε και έτσι επιθυμούμε να συνεχίσουμε».

Για το τι τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Λόγια ενθαρρυντικά, να έχουμε θάρρος και κουράγιο και να παλέψουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μετά το παιχνίδι ήρθε η ικανοποίηση και φυσικά είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι»