Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε ο Παύλος για μένα»

Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε ο Παύλος για μένα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στη συνέντευξη τύπου του 3ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητής της Παρτιζάν πλέον, για τον άνθρωπο με τον οποίο μεγαλούργησε στον πράσινο πάγκο. Ομπράντοβιτς: Καλησπέρα (στα ελληνικά). Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε, σαν Παρτίζαν θα έχουμε δύο καλά ματς και το τουρνουά θα είναι άκρως ανταγωνιστικό με τη […]

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στη συνέντευξη τύπου του 3ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητής της Παρτιζάν πλέον, για τον άνθρωπο με τον οποίο μεγαλούργησε στον πράσινο πάγκο.

Ομπράντοβιτς: Καλησπέρα (στα ελληνικά). Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε, σαν Παρτίζαν θα έχουμε δύο καλά ματς και το τουρνουά θα είναι άκρως ανταγωνιστικό με τη συμμετοχή των πρωταθλητών Ευρώπης (Εφές).

Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ καθώς όλοι γνωρίζετε τη σχέση μου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για εμένα και το σωματείο, ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τα πάντα. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας κάλεσε.

Είναι απώλειες που δεν μπορούν να αναπληρωθούν αυτές όπως του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Ντούσαν Ίβκοβιτς;

“Ναι σίγουρα. Αν χάνεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βλέπεις την αντίδραση του κόσμου και το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι απώλειες. Καταλαβαίνεις ότι όλοι μιλάνε για τι έγινε χθες εδώ στην Ελλάδα για τον χαμό του κουμπάρου μου Ντουντα και παλαιότερα για τον κ. Γιαννακόπουλου. Θα μου λείπουν για όλη μου τη ζωή”.

Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω πει. Ο Παύλος ήταν πάντα κοντά μας και προσπαθούσε να βοηθήσει τον καθένα. Δεν ήταν απλή σχέση προέδρου – προπονητή. Μου έδινε συμβουλές και τον άκουγα. Πήγαινε κοντά στον καθένα και ρωτούσε πως μπορούσε να βοηθήσει. Αυτό τον έκανε ξεχωριστό πρόεδρο.