Ολυμπιακός: «Ζητάμε συγγνώμη, δεν θα πατήσουν ξανά στο γήπεδό μας»

Ολυμπιακός: «Ζητάμε συγγνώμη, δεν θα πατήσουν ξανά στο γήπεδό μας»

 newsroom

  |  03.10.2021 | 23:55

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός πως κάποιοι «ανεγκέφαλοι» χάλασαν την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά και τους παίκτες και τον προπονητή για το γεγονός πως περίπου 50 ανεγκέφαλοι, όπως χαρακτηριστικά τους χαρακτήρισε, χάλασαν την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουν σε αυτούς να βρίσκονται στο Φαληρικό γήπεδο, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ξανά πατήσουν στο γήπεδο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστούν θύρες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ζητάμε σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγγνώμη απο τους φιλάθλους, τους προπονητές και τους αθλητές μας. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα και τον χρόνο και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν θύρες του γηπέδου».