Ολυμπιακός-Βόλεϊ Γυναικών: Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς [pic]

Ολυμπιακός-Βόλεϊ Γυναικών: Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  19.09.2021 | 13:27

To ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ξεκινάει την Τρίτη (21/9) με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αστερίξ, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του CEV Champions League. Ολυμπιακός-Βόλεϊ Γυναικών: Πρεμιέρα με αντίπαλο την Αστερίξ Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00 τη Βέλγικη ομάδα και θέλουν να […]

To ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ξεκινάει την Τρίτη (21/9) με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αστερίξ, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του CEV Champions League.

Ολυμπιακός-Βόλεϊ Γυναικών: Πρεμιέρα με αντίπαλο την Αστερίξ

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00 τη Βέλγικη ομάδα και θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αποκτώντας το πλεονέκτημα στη «μάχη» της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (στις 28/9).

Ολυμπιακός-Βόλεϊ Γυναικών: Επιστροφή στις προπονήσεις

Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των δυνατών φιλικών στη Κωνσταντινούπολη, έχει στρέψει την προσοχή της στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Μετά την επιστροφή από την Τουρκία και το ρεπό που είχαν την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκες» επέστρεψαν στις προπονήσεις, η προετοιμασία τους για τη σπουδαία αναμέτρηση έχει μπει στην τελική ευθεία και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας (20/9).