Ολυμπιακός: Ο οικονομικός «αντίκτυπος» του αποκλεισμού

Ολυμπιακός: Ο οικονομικός «αντίκτυπος» του αποκλεισμού

 newsroom

  |  11.08.2021 | 15:49

Ο Ολυμπιακός, μετά το 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στόχευε σε νίκη κόντρα στην Λουντογκόρετς για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα Play Offs του Champions League. Ωστόσο, οι Πειραιώτες αποκλείστηκαν με σκορ 2-2 (4-1 πέναλντι) και συνεχίζουν στο Εuropa League με αντίπαλο τη Σλόβαν στα play off. Η ζημιά που ακολουθεί τον αποκλεισμό υπολογίζεται σε περίπου 30 […]

Ο Ολυμπιακός, μετά το 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στόχευε σε νίκη κόντρα στην Λουντογκόρετς για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα Play Offs του Champions League. Ωστόσο, οι Πειραιώτες αποκλείστηκαν με σκορ 2-2 (4-1 πέναλντι) και συνεχίζουν στο Εuropa League με αντίπαλο τη Σλόβαν στα play off.

Η ζημιά που ακολουθεί τον αποκλεισμό υπολογίζεται σε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που πριν δύο χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε περισσότερα από 32 εκατ. ευρώ από το Champions League και πέρυσι σχεδόν 34 εκατ. ευρώ. Αν προσθέσει κανείς και αυτά που μπήκαν στο ταμείο από την πορεία ως τους «16» του Europa League, ξεπερνούν στο σύνολο τα 68 εκατ. ευρώ.