Ολυμπιακός – Σπανούλης: Τη Δευτέρα αποχαιρετά τον Κill Bill

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Τη Δευτέρα αποχαιρετά τον Κill Bill

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα διοργανώσει συνέντευξη Τύπου για τον Βασίλη Σπανούλη τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να τιμήσει τον "Kill Bill".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Βασίλη Σπανούλη, διοργανώνοντας συνέντευξη Τύπου των προέδρων και του εμβληματικού αρχηγού, με αφορμή το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του “Kill Bill” με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλούν για τον πρώην αρχηγό του συλλόγου, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση της EuroLeague σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί η έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη από τους οργανωμένους οπαδούς, καθώς τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του και τον αποθέωσαν για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους. Αναλυτικά η ερυθρόλευκη ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα (27/09, 18:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το «αντίο» από τα παρκέ του Μεγάλου Αρχηγού.

Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ δημοσιογράφοι, θα μεταδοθεί Live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube» αναφέρει η ανακοίνωση των Πειραιωτών.