Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια

 Παύλος Σαχτούρης

  |  01.10.2021 | 19:49

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η έφεση

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια. Το Σάββατο η τελευταία ημέρα διάθεσης από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρκετός κόσμος θα βρίσκεται την Κυριακή το βράδυ στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων». Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», η προπώληση πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τελευταία ημέρα για εισιτήρια από τα εκδοτήρια

Βάσει των περιορισμών που υπάρχουν για τα εισιτήρια στα ματς, το ανώτατο όριο παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» είναι 25.000. Ήδη πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν φύγει για το κυριακάτικο ντέρμπι. Με τον κόσμο να δείχνει «ζωηρό» ενδιαφέρον για το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων συνεχίζεται. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ηλεκτρονικά μέσα, η τελευταία ημέρα για να βρουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου είναι το Σάββατο. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00 ως και τις 18:00.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την Κυριακή εισιτήρια μέσω ίντερνετ

Αν κάποιος δεν προλάβει να πάρει εισιτήριο το Σάββατο, τότε ανήμερα του αγώνα θα μπορέσει να το προμηθευτεί μόνο μέσω ίντερνετ, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το σίγουρο είναι πάντως πώς αρκετοί φίλαθλοι θα είναι στις εξέδρες την Κυριακή το βράδυ. Θα παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» αντίπαλους στην Ελλάδας. Κάτι που είχε λείψει από τους φίλους του αθλήματος. Ένα ντέρμπι με κόσμο στις εξέδρες. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Μην ξεχνάμε πώς πριν τη σέντρα του ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ειδικά για τους φίλους του Ολυμπιακού είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και είναι δεδομένο πώς υπάρχει πάρα πολλοί που δεν θέλουν να χάσουν αυτή τη στιγμή.