Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για πρόταση στον Λούκας Πιτόν [vid]

Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για πρόταση στον Λούκας Πιτόν [vid]

 newsroom

  |  27.08.2021 | 10:32

Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών, πλην των ελεύθερων παικτών και μια ακόμα περίπτωση έρχεται να προστεθεί για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Κορίνθιανς για τον 20χρονο αριστερό μπακ Λούκας Πιτόν. Μάλιστα με αναφέρεται πως δεν έγινε αποδεκτή και οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση. […]

Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών, πλην των ελεύθερων παικτών και μια ακόμα περίπτωση έρχεται να προστεθεί για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Κορίνθιανς για τον 20χρονο αριστερό μπακ Λούκας Πιτόν. Μάλιστα με αναφέρεται πως δεν έγινε αποδεκτή και οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Κορίνθιανς της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτηση του 90% των δικαιωμάτων του. Ο Πιτόν έχει ιταλικό διαβατήριο κι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, από τη στιγμή που έχουν γεμίσει τις θέσεις των ξένων. Σημειώνεται πως ο Λούκας Πιτόν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 με την οποία μετράει 52 συμμετοχές και 1 γκολ από το 2019 και έκτοτε, όποτε και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας.