Ετικέτες:

Ολυμπιακός – Μπάσκετ: Τον υποδέχτηκε η Θύρα 7 Λευκωσίας [pic]

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στη Κύπρο ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο φιλικό τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης, και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους ερυθρόλευκους οπαδούς της Θύρας 7 Λευκωσίας. Αντιπροσωπεία της “Θύρας 7 Λευκωσίας” περίμενε την αποστολή των ερυθρόλευκων, στην οποία συμμετέχει κανονικά ο Κώστας Παπανικολάου, στο εστιατόριο και αποθέωσαν παίκτες […]

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στη Κύπρο ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο φιλικό τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης, και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους ερυθρόλευκους οπαδούς της Θύρας 7 Λευκωσίας.

Αντιπροσωπεία της “Θύρας 7 Λευκωσίας” περίμενε την αποστολή των ερυθρόλευκων, στην οποία συμμετέχει κανονικά ο Κώστας Παπανικολάου, στο εστιατόριο και αποθέωσαν παίκτες και προπονητή.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς και υπέγραψαν αυτόγραφα. Ο Ολυμπιακός στο τουρνουά θα δώσει δυο φιλικά με τη Ζενίτ (11/9) και την ΤΣΣΚΑ (12/9).