Ολυμπιακός – Μπάσκετ: «Πρώτη γεύση» για Φαλ, ατόμικο ο Χασάν Μαρτίν

Συνεχίζεται η προετοιμασία του μπασκετικού Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πιέζει τους παίκτες του αρκετά και να τους προπονεί σε υψηλούς ρυθμούς και εντάσεις με τον Μουσταφά Φαλ να επισκέπτεται για πρώτη φορά το ΣΕΦ. Ο Γάλλος σέντερ βρέθηκε στο ΣΕΦ, γνώρισε τους συμπαίκτες του, επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου, αλλά δεν προπονήθηκε. […]

Συνεχίζεται η προετοιμασία του μπασκετικού Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πιέζει τους παίκτες του αρκετά και να τους προπονεί σε υψηλούς ρυθμούς και εντάσεις με τον Μουσταφά Φαλ να επισκέπτεται για πρώτη φορά το ΣΕΦ.

Ο Γάλλος σέντερ βρέθηκε στο ΣΕΦ, γνώρισε τους συμπαίκτες του, επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου, αλλά δεν προπονήθηκε. Ο Γάλλος θα πατήσει παρκέ επί βουλγαρικού εδάφους όπου θα συνεχίστει η προετοιμασία των ερυθρολεύκων .

Ο Χασάν Μάρτιν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης αφού μην ξεχνάμε πως τον Φεβρουάριο έκανε επέμβαση στο γόνατο όπου διόρθωσε το πρόβλημα στον μηνίσκο του με την αποκατάσταση του να πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι σήμερα και την αποθεραπεία του να τελειώνει άμεσα.