Ολυμπιακός – Μπα: «Δεν είμαι ακόμη στο 100%, αλλά είμαι κοντά»
Ετικέτες: ,

Ολυμπιακός – Μπα: «Δεν είμαι ακόμη στο 100%, αλλά είμαι κοντά»

 newsroom

  |  25.09.2021 | 15:40

Ολυμπιακός – Μπα: Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των Πειραιωτών μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται για τους «ερυθρόλευκους».

Μία πολύ δυνατή εβδομάδα με τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα, Φενέρ και ΠΑΟ έρχονται για τον Ολυμπιακό.

Με τον Ουσεϊνού Μπα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, να τονίζει πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν σταματούν τη δουλειά, ώστε να καταφέρουν και στα 3 αυτά ματς να πάρουν τη νίκη.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για τη δική του πορεία στην ομάδα, τονίζοντας ότι είναι ευτυχισμένος με τη συνεισφορά του σε αυτή, καθώς και για την κατάσταση ετοιμότητάς του, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του Σισέ στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω είναι εξαιρετική η παρουσία του στην ομάδα μέχρι τώρα. Είναι κάτι το οποίο του αξίζει. Είναι ένας κύριος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί που ότι έχει καταφέρει το έχει κάνει με την αξία του. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την απόδοσή του και τη συνεισφορά του στην ομάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, με Αστέρα, Φενέρ και ΠΑΟ:

«Πραγματικά είναι μία εβδομάδα με 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματά αυτών των αγώνων είναι κρίσιμα. Προετοιμαζόμαστε και προσπαθούμε να το κάνουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο και στο ψυχολογικό κομμάτι και σε θέμα φυσικής κατάστασης».

Για τον τραυματισμό του:

«Πραγματικά ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, όμως έχω καταφέρει να το ξεπεράσω και να βρω τον εαυτό μου με τη βοήθεια του ιατρού μας και όλου του ιατρικού τιμ, των προπονητών, των προέδρων και του κόσμου μας. Όλοι είναι δίπλα μου και με βοήθησαν στο να μπορέσω να γίνω ξανά δυνατός. Φυσικά, δεν είμαι ακόμη στο 100%, όμως, είμαι πολύ κοντά και δουλεύω καθημερινά, ώστε να επιστρέψω σε αυτά τα επίπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA