Ολυμπιακός: «Μια ανάσα» από την Λουκέρνη ο Τσούμιτς

Σύμφωνα με τη σέρβικη σελίδα Mozzarsport ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού , Νίκολα Τσούμιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην Ελβετία  για λογαριασμό της Λουκέρνης, για τον δανεισμό του 22χρονου με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 600 χιλιάδων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Ωστόσο, η ίδια σελίδα αναφέρει τη Δευτέρα […]

Σύμφωνα με τη σέρβικη σελίδα Mozzarsport ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού , Νίκολα Τσούμιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην Ελβετία  για λογαριασμό της Λουκέρνης, για τον δανεισμό του 22χρονου με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 600 χιλιάδων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ωστόσο, η ίδια σελίδα αναφέρει τη Δευτέρα (30/8) πως δεν προχωράει η περίπτωση του, καθώς οι ερυθρόλευκοι ζητούσαν περισσότερα χρήματα, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν εν τέλει να δώσουν τα χέρια.

Στη πατρίδα του Τσούμιτς βέβαια αφήνεται να εννοηθεί πως θα είναι κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμός, με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά τις δύο πλευρές καθώς απομένουν μόλις 24 ώρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.