Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Η ομάδα θα βελτιωθεί, θα είναι ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε»

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Η ομάδα θα βελτιωθεί, θα είναι ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  20.09.2021 | 19:52

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βελτιωθεί σημαντικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Λαμία, ωστόσο, κινδύνεψε σημαντικά από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Κάτι το οποίο, όπως είναι φυσικό, δεν άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών εμφανίστηκε, ωστόσο, σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος στη συνέχεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα είναι η ομάδα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, επισημαίνοντας πως κανένας αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» δεν δείχνει μεγαλύτερη συνέπεια ή ποιότητα από εκείνους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους παίκτες που έλλειπαν με τη Λαμία και το πως είναι:

«Θα πρέπει να δούμε σήμερα την κατάστασή τους. Ο Λαλά θα είναι έτοιμος νομίζουμε για τον Απόλλωνα. Για τον Εμβιλά και τον Ελ Αραμπί έχουμε ακόμα 48 ώρες για να πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις μας».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού και τη συνέχεια:

«Πραγματικά καταλαβαίνω πως ίσως η εικόνα μας στο τελευταίο μέρος του αγώνα χθες ήταν ανησυχητική χθες. Δείξαμε πως δεν είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας. Να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Δείξαμε πως ξεμείναμε από δυνάμεις. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% ίδια με αυτό που έχει συνηθίσει να βλέπετε. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου κάνει λάθος. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Η ομάδα θα είναι εδώ και θα βελτιωθεί. Θα είναι ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει να βλέπουμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα. Ναι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο με μεγαλύτερη συνέπεια ή καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθούμε».

Για το πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη τους βαθμούς και την κατάλληλη στιγμή θα έρθει και η βελτίωση. Θα δείτε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις. Το πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί από πολλές ομάδες αλλά είμαστε εδώ, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα φανούν πολύ σύντομα».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες και τη μεσοεπιθετική γραμμή:

«Είναι ένας παίκτης δυνατός στο ένας με έναν και με πολλή εμπειρία και προσόντα. Έχουμε δει πως ανταπεξήλθε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το τουρκικό. Πραγματικά έχουμε πολλές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε και πολύ ήρεμος. Ο κόσμος δεν ξέρει το τι δουλειά γίνεται. Εμείς ξέρουμε. Είμαστε 4 χρόνια εδώ και ξέρουμε την ομάδα και τι να περιμένουμε».