Ολυμπιακός – Μανωλάς : Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ προσφέρουν οι Πειραιώτες

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αρνείται πως υπάρχει θέμα επιστροφής Μανωλά, όμως από την Ιταλία υπάρχει… «καπνός». Τα ΜΜΕ των Ιταλών κάνουν λόγο τόσο για πρόταση των Πειραιωτών όσο και για την επιθυμία του 30χρονου στόπερ να επαναπατριστεί και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Στην αποκάλυψη πως ο Κώστας Μανωλάς πιέζει την Νάπολι να τον αφήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα […]

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αρνείται πως υπάρχει θέμα επιστροφής Μανωλά, όμως από την Ιταλία υπάρχει… «καπνός». Τα ΜΜΕ των Ιταλών κάνουν λόγο τόσο για πρόταση των Πειραιωτών όσο και για την επιθυμία του 30χρονου στόπερ να επαναπατριστεί και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Στην αποκάλυψη πως ο Κώστας Μανωλάς πιέζει την Νάπολι να τον αφήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να του προσφέρει συμβόλαιο με 4 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές, προχώρησε η ιστοσελίδα “Calciomercato.it”.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να τινάξουν τα ταμεία τους για να επαναφέρουν στα ερυθρόλευκο των πρώην κεντρικό αμυντικό τους προσφέροντας του 4 εκατομμύρια ευρώ με τον ίδιο το παίκτη να πιέζει τη διοίκηση της Νάπολι για να αποχωρήσει

Διαβάστε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Calciomercato.it”:

“Ο Κώστας Μανωλάς, μετά από δύο σεζόν στους ατζούρι, ζήτησε από την Νάπολι να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος (που στο συμβόλαιό του έχει διατηρήσει ένα ποσοστό εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων εικόνας του) έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει σπίτι του καθώς υπάρχουν και λόγοι οικονομικής φύσης (έχει οικονομικές δραστηριότητες σχετικές με τον τουρισμό).