Ολυμπιακός-Κολύμβηση: Ανακοίνωσε Τζιώρα και Κοντοβά [pics]

Ολυμπιακός-Κολύμβηση: Ανακοίνωσε Τζιώρα και Κοντοβά [pics]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  17.09.2021 | 12:59

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται και στο τμήμα κολύμβησης, μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες στην ανοικτή θάλασσα. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τη Δήμητρα Τζιώρα και τον Γιάννη Κοντοβά. Η ανακοίνωση για Τζιώρα Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δήμητρα Τζιώρα. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 4/6/1999) εντάσσεται στο […]

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται και στο τμήμα κολύμβησης, μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες στην ανοικτή θάλασσα. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τη Δήμητρα Τζιώρα και τον Γιάννη Κοντοβά.

Η ανακοίνωση για Τζιώρα

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δήμητρα Τζιώρα. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 4/6/1999) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δήμητρα Τζιώρα η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα, ανέφερε τα εξής: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρη ότι μέσω της νέας αρχής θα επιτευχθούν οι στόχοι μου και θα ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού για αυτή την ευκαιρία».

Η ανακοίνωση για Κοντοβά

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κοντοβά. Ο νεαρός αθλητής (ημ. γέννησης 29/5/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Κοντοβάς ο οποίος κολυμπάει στα  100μ. και 200μ. πεταλούδα και στα 100μ., 200μ. 400μ. ελεύθερο ανέφερε τα εξής:  «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την ένταξη μου στο κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Θα δουλέψω σκληρά, ώστε να συμβάλλω τα μέγιστα από πλευράς μου για να φέρω στην ομάδα πολλές και μεγάλες επιτυχίες».