Ολυμπιακός-Κεντρική Διαχείριση: Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο

Ολυμπιακός-Κεντρική Διαχείριση: Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο

 Μιχάλης Νιαβής

  |  23.09.2021 | 15:29

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Άιντραχτ

Ολυμπιακός-Κεντρική Διαχείριση: Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, κατά της Super League, για την κεντρική διαχείριση από την ΠΑΕ.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε με ψήφους 12-2, να προχωρήσει σε κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24 , με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι οι μοναδικές ομάδες που ψήφισαν εναντίον αυτής της απόφασης. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Superleague,  και ζητά την ακύρωσή της. Η υπόθεση  είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί στις 5 Οκτωβρίου. Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές πως η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

 

Ολυμπιακός-Κεντρική Διαχείριση: Η ενημέρωση για την προσφυγή

Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.