Ολυμπιακός – Καζάζης: «Μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Ολυμπιακός – Καζάζης: «Μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα»

 Παύλος Σαχτούρης

  |  06.10.2021 | 22:49

Ολυμπιακός - Καζάζης: «Μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα». Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τη σημασία της νίκης στη Βοσνία.

Με το… δεξί ξεκίνησε η χρονιά για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το βόλεϊ Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έκανε ιδανική εκκίνηση με τη νίκη 3-0 σετ κόντρα στη Μλάντοστ Μπρτσκο. Μια νίκη που ήρθε μέσα σε 59 λεπτά και ήταν δείγμα της πολύ καλής εμφάνισης για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ολυμπιακός – Καζάζης: «Μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα».

Ολυμπιακός – Καζάζης: «Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση»

Στις δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας προπονητής, υπογράμμισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα στο παιχνίδι μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάναμε πολύ λίγα λάθη, ενώ πιέσαμε τον αντίπαλό μας. Σίγουρα ξέρουμε ότι είμαστε ανώτερη ομάδα από την Μλάντοστ, αλλά κρατάμε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που δείξαμε σήμερα».

Ολυμπιακός – Καζάζης: «Χτίζουμε την ομοιογένεια και την αυτοπεποίθηση της ομάδας»

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Καζάζης στάθηκε στη σημασία και την αξία που είχε η νίκη μέσα στη Βοσνία. «Μέσα από αυτά τα ματς, στο ξεκίνημα της χρονιάς, χτίζουμε την ομοιογένεια και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο. Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής, εκτός από τον Κασαμπαλή που είχε ένα μικροπρόβλημα και προφυλάχθηκε. Έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν». Ολυμπιακός – Καζάζης: «Μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα».

Με τον προπονητή να καταλήγει: « Κάθε νίκη εκτός συνόρων είναι σημαντική και για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ».