Ολυμπιακός Κ-19: «Τελειώνει» και ο Μαυρογενίδης

Ολυμπιακός Κ-19: «Τελειώνει» και ο Μαυρογενίδης

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  20.09.2021 | 08:14

Αλλαγές γίνονται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακούς. Πριν λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Νικοπολίδης αποχώρησε από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω διαφορών στη φιλοσοφία. Σήμερα (20/9), η Livesport αναφέρει πως θα υπάρξει και άλλη επιλογή στα τμήματα υποδομών των Πειραιωτών. Το […]

Αλλαγές γίνονται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακούς. Πριν λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Νικοπολίδης αποχώρησε από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω διαφορών στη φιλοσοφία.

Σήμερα (20/9), η Livesport αναφέρει πως θα υπάρξει και άλλη επιλογή στα τμήματα υποδομών των Πειραιωτών. Το επόμενο μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού, το οποίο αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο προπονητής της Κ19 του συλλόγου, Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών δεν ξεκίνησε καλά με την Κ19 του συλλόγου στο πρωτάθλημα των υποδομών. Σε τρεις αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Τα ενδεχόμενα που παίζουν είναι είτε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, είτε να «υποβιβαστεί» στην Κ17. Αν συμβεί αυτό, τότε o Σωτήρης Συλαϊδόπουλoς αναμένεται να αναλάβει την Κ19 του Ολυμπιακού.