Ολυμπιακός: «Η Νάπολι θέλει τον Καμαρά» [pic&vid]

Ολυμπιακός: «Η Νάπολι θέλει τον Καμαρά» [pic&vid]

 newsroom

  |  29.08.2021 | 08:16

Όλο και πιο κοντά φαίνεται να φτάνει στο Λιμάνι ο Κώστας Μανωλάς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρνείται το θέμα, όμως δημοσιεύματα τόσο από Ιταλία όσο και από την Ελλάδα θέλουν την μεγάλη μεταγραφή να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα βάζοντας στο «κόλπο» τον Μαντί Καμαρά. Ωστόσο, […]

Όλο και πιο κοντά φαίνεται να φτάνει στο Λιμάνι ο Κώστας Μανωλάς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρνείται το θέμα, όμως δημοσιεύματα τόσο από Ιταλία όσο και από την Ελλάδα θέλουν την μεγάλη μεταγραφή να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα βάζοντας στο «κόλπο» τον Μαντί Καμαρά.

Ωστόσο, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποσύνδεσε τις δύο υποθέσεις, αναφέροντας πως ο μέσος του Ολυμπιακού παραμένει πάντα μία επιλογή για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι «παρτενοπέι» χρειάζονται μία ποιοτική προσθήκη στη μεσαία γραμμή και στη λίστα τους έχουν δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο Μάντι Καμαρά, τον οποίο παρακολουθούν στενά εδώ και αρκετό καιρό. Ο άλλος είναι ο Ζαϊντού Γιουσούφ της Σεντ Ετιέν, τον οποίο υπολογίζει ο Κλοντ Πιέλ. Ωστόσο, η Νάπολι δεν είναι βέβαιο ότι θα κινηθεί για κάποιον από τους δύο, λόγω  υψηλών οικονομικών απαιτήσεων.

Ο Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως η ομάδα του ιταλικού Νότου κυνηγάει μία πώληση της τελευταίας στιγμής, ώστε μέχρι την Τρίτη να προβεί σε κίνηση για τον Καμαρά ή τον Γιουσούφ. Αντίστοιχα, βέβαια, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα δεχτεί να παραχωρήσει τον βασικό κεντρικό χαφ του στο φινάλε των μεταγραφών, έχοντας μικρά περιθώρια αντίδρασης.