Ολυμπιακός: H Πόρτο «θέλει» Σεμέδο [vid]

 newsroom

  |  28.08.2021 | 15:17

Πολλά λέγονται για το γεγονός ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού. Κυρίως για την άσχημη απόδοσή του στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν με Νέφτσι Μπακού και Λουντογκόρετς. Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, με αποκορύφωμα το αυτογκόλ […]

Πολλά λέγονται για το γεγονός ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού. Κυρίως για την άσχημη απόδοσή του στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν με Νέφτσι Μπακού και Λουντογκόρετς. Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, με αποκορύφωμα το αυτογκόλ του στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. 

Το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο είναι μακριά από τον Ολυμπιακό και αυτό είναι ξεκάθαρο. Με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι η ομάδα που έχει κάνει την πιο δυναμική κίνηση για την απόκτησή του είναι η Πόρτο.

Οι «Δράκοι» επιβεβαιώνεται από την Πορτογαλία ότι ήρθαν σε επικοινωνία με την πλευρά του Σεμέδο, ενημερώνοντας για το έντονο ενδιαφέρον. Ένα ενδιαφέρον που λέγεται ότι εκφράστηκε και από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Με τον προπονητή της πορτογαλικής ομάδας να θεωρεί πως ο παίκτης του Ολυμπιακού ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του, αλλά και στο στιλ του κεντρικού αμυντικού που θέλει.

Από την Πορτογαλία ανέφεραν πως ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να ζητήσει άδεια αυτές τις ημέρες από τον Ολυμπιακό, έως ότου βρεθεί λύση, ενώ έχει ενημερώσει ότι η Πορτογαλία είναι η πρώτη επιλογή του. Και περιμένει τις επίσημες εξελίξεις. Με τους Ερυθρόλευκους από την πλευρά τους να αναμένουν τις προτάσεις που θεωρείται πολύ πιθανό να εμφανιστούν τις τελευταίες 3 ημέρες των μεταγραφών.

Εχει σημασία να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι ο Ολυμπιακός προτιμάει να πουλήσει τον Σεμέδο ή να βρει προσφορά για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ωστόσο, εάν αυτό δεν συμβεί, τότε ο δανεισμός με απλή οψιόν, που όμως δεν θα είναι κάτω από 8-10 εκατομμύρια, θα είναι ο μόνος δρόμος.