Ολυμπιακός –Γκάρι Ροντρίγκες: Μένει μόνο η ανακοίνωση! [vid]

Ολυμπιακός –Γκάρι Ροντρίγκες: Μένει μόνο η ανακοίνωση! [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  17.09.2021 | 18:42

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο 3ετους διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους» και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή του από τους Πειραιώτες, ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες με τον Ροντρίγκες, […]

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο 3ετους διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους» και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή του από τους Πειραιώτες, ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες με τον Ροντρίγκες, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί το βράδυ της σημερινής (Παρασκευή 17/09) ημέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή, με τον 31χρονο να έχει δείξει στην έως τώρα καριέρα του ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.