Ολυμπιακός: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σεμέδο [vid]

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σεμέδο [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  04.09.2021 | 08:03

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ μετά την απολογία του στην ανακρίτρια σχετικά με την καταγγγελία της 17χρονης κοπέλας για ομαδικό βιασμό και η Sportday αναφέρει πως θα μπει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Δεν προκύπτει ενδιαφέρον από το εξωτερικό Ο στόπερ του Ολυμπιακού αναμένεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του Πέντρο […]

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ μετά την απολογία του στην ανακρίτρια σχετικά με την καταγγγελία της 17χρονης κοπέλας για ομαδικό βιασμό και η Sportday αναφέρει πως θα μπει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Δεν προκύπτει ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Ο στόπερ του Ολυμπιακού αναμένεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του Πέντρο Μαρτίνς από την επόμενο εβδομάδα και μετά το διπλό ρεπό που έδωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων». Όπως τονίζεται, δεν προκύπτει ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας ή της Τουρκίας για τον Σεμέδο, ώστε να υπάρχει το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε σύλλογο που μπορεί να κάνει ακόμα μεταγραφές και όλα δείχνουν ότι ο 27χρονος αμυντικός θα μείνει στον Πειραιά τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Μάλιστα, αν συμβεί αυτό, ίσως επανέλθει κανονικά και στις επιλογές του Μαρτίνς, έστω και αν το όνομά του απουσιάζει από την λίστα για τους αγώνες του Europa League.