Ολυμπιακός: Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις της νέας σεζόν [pics]
Ετικέτες:

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις της νέας σεζόν [pics]

 newsroom

  |  14.09.2021 | 15:26

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, τις οποίες επιμελήθηκε η ελληνική εταιρεία GSA. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, σημείωσε: «Επιλέξαμε να συνδυάσουμε το παλιό με το νέο. Επιστρέψαμε στη ερυθρόλευκη φανέλα με ρίγες για την πρώτη μας εμφάνιση. Η λευκή […]

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, τις οποίες επιμελήθηκε η ελληνική εταιρεία GSA.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, σημείωσε: «Επιλέξαμε να συνδυάσουμε το παλιό με το νέο. Επιστρέψαμε στη ερυθρόλευκη φανέλα με ρίγες για την πρώτη μας εμφάνιση. Η λευκή φανέλα έχει επτά κόκκινες ρίγες στο πλάι για ευνόητους λόγους. Η τρίτη φανέλα συνδυάζει το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο και το σχέδιο διαφέρει από τις άλλες δύο. Προσπαθούμε να είμαστε σταθεροί, αλλά και ευρηματικοί. Οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες από το επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, από την GSA αλλά και διαδικτυακά, λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας».

«Υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλες εταιρείες από την αγορά, αλλά επιλέξαμε την GSA κι από πλευράς ποιότητας, τεχνολογίας αλλά και του να σχεδιάσουμε μια φανέλα που θα αρέσει στον κόσμο. Οι παγκόσμιες εταιρείες σε εντάσσουν σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα. Η συνεργασία με την GSA μάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε τη φανέλα όπως θέλουμε εμείς ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά των αρχών και της ιστορίας μας, αλλά και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα», πρόσθεσε. «Χαίρομαι που η GSA συνεργάζεται ήδη και με την Ζαλγκίρις και ευχόμαστε να συνεργαστεί και με άλλες ομάδες».

Ο εκπρόσωπος της GSA ανέφερε: «Οι εμφανίσεις έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό κι έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση