Ολυμπιακός: Εμφανές πλέον το κενό του Φορτούνη…[pic&vid]

Ολυμπιακός: Εμφανές πλέον το κενό του Φορτούνη…[pic&vid]

 newsroom

  |  13.08.2021 | 12:48

Λίγες ώρες μόλις μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με την ομάδα να μην παρουσιάζει την εικόνα που θα έπρεπε σε όλους τους τομείς, το «κένο» του Κώστα Φορτούνη έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Μπορεί αρχικά και μετά από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο Πέδρο Μαρτίνς να δήλωσε […]

Λίγες ώρες μόλις μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με την ομάδα να μην παρουσιάζει την εικόνα που θα έπρεπε σε όλους τους τομείς, το «κένο» του Κώστα Φορτούνη έρχεται και πάλι στην επιφάνεια.

Μπορεί αρχικά και μετά από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο Πέδρο Μαρτίνς να δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα αποκτήσει άλλον παίκτη στην θέση του, όμως η εικόνα στα ματς με την Λουντογκόρετς και η έλλειψη δημιουργικότητας και οργάνωσης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, έχει αναγκάσει σε δεύτερες σκέψεις τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος.

Εναν ρόλο που δεν μπορεί να τον παίξει ο Καμαρά, ειδικά όταν η ομάδα χρειάζεται να έχει την μπάλα στα πόδια της για να δημιουργήσει παιχνίδι και να ασκήσει πίεση, αλλά ούτε ο Κούντε. Αυτός που μπορεί να το κάνει είναι ο Βαλμπουενά, όμως για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όπως φάνηκε και στα ματς με τους Βούλγαρους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κλασσικό δεκάρι στους σχηματισμούς του, όμως σε αρκετές περιπτώσεις η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη είναι επιβεβλημένη και γι αυτό είναι πιθανό να δούμε τους ερυθρόλευκους να κινούνται για την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, με τα στοιχεία του Φορτούνη, μέχρι βέβαια να επιστρέψει ο αρχηγός στην δράση.